Durent o Tviteru: Nisam spavao dva dana, nisam jeo

Kevin Durent rekao je da je "šala" oko Tvitera otišla predaleko i da kasnije nije mogao da spava dva dana, niti da jede.

Izvor: PT

Petak, 22.09.2017.

20:11

Durent o Tviteru: Nisam spavao dva dana, nisam jeo
Getty Images

Igrač Golden Stejt Voriorsa pravio je lažne Tviter profile kako bi branio svoju odluku da pređe u Ouklend.

Durent je pre više od godinu dana potpisao za Voriorse, tim koji ga je kada je igrao u Oklahomi porazio u finalu konferencije.

Tanderi su imali prednost od 3:1 u seriji, ali su na kraju izgubili sa 4:3. Samo možda mesec dana kasnije, on je odlučio da se pridruži istoj toj ekipi, a godinu dana kasnije uspeo je da osvoji i prvi šampionat.

Ipak, Durent je želeo sebe da odbrani, pa je pravio lažne Tviter naloge kako bi sebe branio.

Kako je rekao, na početku je sve bila šala, ali je onda otišlo sve predaleko. Po njegovim rečima, nije mogao da spava dva dana, niti je jeo išta.

Prema nekim navodima, Durent je rekao svom agentu posle potpisa za Voriorse: "Zašto si mi je**no dozvolio da uradim ovo svom životu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: