Maleroznom Rouzu ponovo stradalo koleno

Derik Rouz, plejmeker Njujork Niksa, pokidao je meniskus kolena i neće nastupati do kraja sezone, a očekuje se da pauzira 6-8 nedelja.

Izvor: PT

Nedelja, 02.04.2017.

19:38

Maleroznom Rouzu ponovo stradalo koleno
Photo by Elsa/Getty Images

Najkorisnijem igraču NBA lige iz sezone 2010/2011 ovo nije prvi put da ima problema sa kolenima.

Tokom prve runde plej-ofa 2012. godine, Rouz je pokidao ligamente levog kolena i zbog te povrede propustio je celu sledeću sezonu.

Nešto više od godinu dana kasnije sreća mu je opet okrenula leđa – ovoga puta meniskus desnog kolena i propušta predstojeći deo godine.

Kada je konačno ozdravio, u nekim partijama je podsećao na stare dane, a zanimljivost predstavlja to da je prosečno beležio 10 poena iz reketa, kao u MVP sezoni.

Ipak, prema izvoru Adrijana Vojnarovskog, Rouz je doživeo sličnu povredu kao 2013. godine, a tačna dužina oporavka biće poznata nakon detaljnih pregleda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: