Džejms: Nismo spremni za plej-of

Lebron Džejms smatra da njegovi Klivlend Kavalirsi nisu spremni za plej-of.

Izvor: AK

Utorak, 08.03.2016.

13:31

Džejms: Nismo spremni za plej-of
Foto: Getty images

Lider Istoka je protekle noći neočekivano poražen od Memfisa na svom parketu, iako su Grizlisi igrali bez četvorice igrača iz startne petorke.

"Mogao bih reći da smo tim koji je spreman za početak plej-ofa već sutra, ali nismo. I dalje učimo, i dalje nam se na parketu dešavaju stvari koje ne bi smele", rekao je Džejms.

Kavalirsi su izgubili četiri od poslednjih deset mečeva, ali su i dalje najbolji tim konferencije sa skorom 44-18, imaju dve i po pobede više od Toronto Reptorsa, a sedam od Boston Seltiksa.

"Kada napraviš 25 grešaka koje te koštaju 30 poena nije bitno protiv koga igraš, može to biti juniorski tim mog sina, izgubićeš utakmicu sigurno", dodao je Džejms.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: