NBA: Kroford opet najbolji "šesti"

Bek Los Anđeles Klipersa Džamal Kroford drugi put u karijeri izabran je za najboljeg "šestog" igrača u NBA ligi, saznaje ESPN.

Izvor: AK

Sreda, 30.04.2014.

18:49

Default images

Kroford je navodno nagradu trebalo da dobije u utorak uveče, tokom petom meča plej-ofa između Klipersa i Golden Stejta, ali je ceremonija odložena zbog rasističkog skandala vlasnika tima.

Bek Klipersa je ove sezone kao rezerva prosečno postizao 18,6 poena, dok je kao starter na 23 meča imao prosek od 20,6 poena.

On je prvi put najbolji rezervista bio 2010. godine u dresu Atlanta Hoksa. Ove sezone konkurencija su mu bili Tadž Gibson iz Čikaga, Manu Đinobili iz San Antonija, Markif Moris iz Finiksa, Redži Džekson iz Oklahoma Sitija i Vins Karter iz Dalasa.

Već su dodeljene nagrade za najboljeg defanzivca sezone (Žoakim Noa/Čikago), igrača koji je najviše napredovao (Goran Dragić/Finiks) i najboljeg trenera (Greg Popovič/San Antonio).

Preostalo je da se proglase još najbolji ruki sezone (favorit Majkl Karter-Vilijams/Fialdelfija) i najkorisniji igrač sezone MVP (favorit Kevin Durent/Oklahoma Siti).

Do sada su plasman u drugu rundu plej-ofa obezbedili samo aktuelni šampion Majami Hiti i neočekivano Vašington Vizardsi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: