D'Antoni hladan, Hauard nervozan

Nakon katastrofalnog poraza u Stejpls centru od San Antonija 120:89, trener LA Lejkersa Majk D'Antoni nije uznemiren, dok je frustraciju iskazao Dvajt Hauard.

Izvor: AK

Subota, 27.04.2013.

15:00

Default images

Desetkovani povredama (Brajant, Neš, Blejk, Miks), Lejkersi se nalaze jednu utakmicu eliminacije, ali trener je pohvalio igrače posle najtežeg poraza u plej-ofu.

"Trudili su se najviše što su mogli. Ovo nije dobro, to se nikome ne sviđa, niko nije srećan", kratko je rekao D'Antoni nakon debakla na svom parketu.

Mnogo veću frustraciju posle meča iskazao je čovek koji je doveden kako bi se titula vratila u ruke Lejkersa, Dvajt Hauard.

"Nemamo opravdanje. Sledeći meč moramo da uradimo dobar posao i ne dozvolimo im da lako stižu do koša", rekao je Hauard za rivala koji je imao 61% šuta iz igre.

Na pitanje novinara da li će povreda Tijaga Splitera dodatno motivisati njega i Paua Gasola da 'dominiraju' u četvrtom meču, Hauard se pomalo zlobno nasmejao i pitao: "Imali neko bolje pitanje?"

U kolikim su problemima Lejkersi, najbolje pokazuje da je centralni događaj meča u Stejpls centru bila dodela MVP priznanja razvojne NBDL lige njihovom novom startnom plejmejkeru Endrjuu Gaudeloku.

Šansu da ostanu u igri Lejkersi će imati u nedelju, kada ponovo dočekuju Sparse u četvrtom meču serije. Ovaj meč verovatno će propustiti i Meta Vorld Pis, što je dodatni udarac za "jezeraše".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: