Kraj sezone za MekGrejdija

Košarkaš Hjuston Roketsa Trejsi MekGrejdi biće podvrgnut operaciji levog kolena, zbog čega će propustiti ostatak sezone u NBA ligi.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 18.02.2009.

22:41

Default images

MekGrejdi je izjavio da konstantno oseća bol u kolenu, zbog čega se odlučio za operaciju. Košarkaš je dodao da je uveren da će se sledeće sezone vratiti na parket. Krilni igrač Hjustona već je u maju bio podvrgnut artroskopskom zahvatu, zbog čega je propustio 18 utakmica u sezoni.

Pre pauze u NBA ligi, zbog "Ol star" vikenda, MekGrejdi je rekao da će se konsultovati sa lekarima pre nego što donese konačnu odluku o daljem lečenju i o tome da li će ići na operaciju.

Dvadesetdevetogodišnji MekGrejdi je treći strelac tima, a roketsi su trnutno 5. tim zapadne konferencije sa skorom od 33 pobede i 21 porazom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: