Sem Vinsent trener Šarlota

Izvor: VI

Četvrtak, 24.05.2007.

11:47

Default images

Dosadašnji asistent Ejverija Džonsona u Dalasu, Sem Vinsent postavljen je za novog trenera Šarlot Bobketsa, prenose američki mediji.

Vinsent, nekadašnji saigrač Majkla Džordana u Bullsima, ostao je u neprijatnom sećanju i ljubiteljima košarke u Srbiji, jer je predvodio reprezentaciju Nigerije na Svetskom prvenstvu u Japanu.

Vinsent će zameniti Bernija Bikerstafa koji ostaje uz klub i organizaciju, ali je krajem sezone napustio i mesto trenera.

Ovaj mladi trener (zvanično predstavljanje se očekuje u petak), koji je tek završio prvu sezonu kao pomoćnik Džonsona u Dalasu, uklapa se u profil koji su tražili u Severnoj Karolini, a to je mlad, radan i ambiciozan trener u vrlo mladoj ekipi koja ima puno potencijala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

6 h

Podeli: