Nova vest
Fudbal

Petak, 31.03.2023.

18:15

Vučelić podneo ostavku, Partizan je odbio! VIDEO

Predsednik Partizana Milorad Vučelić predložio je upravi Fudbalskog kluba na vanrednoj Skupštini da prihvate njegovu ostavku na toj funkciji.

Izvor: SS

Autor: SS

Vučelić podneo ostavku, Partizan je odbio! VIDEO

Vučelić je u svom ekspozeu, u kom je sumirao rezultate i čitavu situaciju još od 2014. godine kada je preuzeo klub, istakao da je sa saradnicima spasao klub u više navrata.

Potom je rekao da, iako je više puta smenjivan u javnosti, nikada nije nudio ostavku, a sada bez opravdanja u vidu zdravstvenog stanja je Upravnom odboru, poručio:

"Na kraj vas molim da usvojite moju ostavku na mesto predsednika kluba", rekao je Milorad Vučelić.

Međutim, ubrzo je stigla informacija da je njegova ostavka odbijena.

"Skupština FK Partizan je odbila predlog predsednika Vučelića da ga razreši funkcije. Vučelić je dobio poverenje članova Skupštine da nastavi da vodi klub", oglasio se Partizan.

Dakle, Partizan nastavlja dalje bez ikakvih promena...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

106 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

15 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

7 d