Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.09.2022.

22:20

Šok: Napoli "ubio" Liverpul

Fudbaleri Napolija su rezultatom 4:1 pobedili Liverpul u prvom kolu Lige šampiona.

Izvor: SN

Autor: SN

Šok: Napoli
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Liga šampiona je i zvanično startovala u utorak uveče, a Liverpul je već u utorak doživeo ubedjiv poraz.

Napoli je bio prilično opasan na "Dijego Armando Maradona" stadionu i sezonu u Ligi šampiona počeo još bolje nego što se nadao.

Momci sa juga Italije poveli su vrlo rano, pošto je poljski reprezentativac Pjotr Zjelinski već u petom minutu utakmice zatresao mrežu Liverpula sa tzv bele tačke.

Samo 11 minuta kasnije i usledio je novi šamar za Liverpul, pošto je Napoli dobio i drugi penal, ali je Viktor Osimen bio neprecizan i ostalo je 1:0 pošto je Alison pročitao Napolijevog fudbalera.

Igrao se 32. minut kada je stadion Napolija još jednom "eksplodirao", a to je bilo zbog pogotka Aguise za 2:0 na asistenciju Pjotra Zjelinskog, a da Napoli na poluvreme ode sa ogromnih 3:0 postarao se Đovani Simeone.

Drugo poluvreme tek što je počelo, a Zjelinski je imao novi "poklon" za Liverpul, pošto je u 47. minutu postigao pogodak za 4:0 i onda je engleski tim uspeo da uteši Luis Dijas u 49. minutu smanjivši na 4:1.

Do kraja susreta golova nije bilo i Napoli je iznenadio čitavu Evropu ubedljivom pobedom nad ekipom Liverpula.

Mečeve Lige šampiona možete pratiti UŽIVO putem našeg LIVE BLOGA.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Fudbaleri Totenhema savladali su Olimpik Marsej rezultatom 2:0 u prvom kolu Lige šampiona.

Nije ova utakmica bila preterano zanimljiva u prvom poluvremenu, a Totenhem se u Londonu prilično namučio sa francuskim predstavnikom koji je gotovo čitavo drugo poluvreme igrao sa igračem manje.

Čensel Mbemba je kao poslednji igrač odbrane sapleo Sona i zbog toga dobio direktan crveni karton već u 47. minutu i kao što je rečeno Totenhem se prilično dugo mučio.

Sve do 76. minuta je domaći tim bio bez gola, a onda se pojavio Rišarlison koji kažnjava odbranu Marseja, da bi pet minuta kasnije isti igrač po drugi put postao strelac.

Na ovaj način je Totenhem upisao prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona, pošto su rezultatom 2:0 savladali marsejski Olimpik.

Mečeve Lige šampiona možete pratiti UŽIVO putem našeg LIVE BLOGA.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu