Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.08.2022.

18:30

Očajni Partizan u 95. minutu do pobede! VIDEO

Fudbaleri Partizana pobedili su Mladosti GAT rezultatom 1:0 (0:0) u Novom Sadu u utakmici 6. kola Mozzartbet Superlige Srbije.

Izvor: SS

Autor: SS

Očajni Partizan u 95. minutu do pobede! VIDEO
Foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto

Partizan je u 95. minutu spasao Svetozar Marković i tako uspeo da izbegne šestu vezanu utakmicu bez pobede i nastavi da tone na tabeli.

Izbegli su crno-beli da se nađu u plej-aut zoni i sada imaju osam osvojenih bodova posle pet odigranih utakmica.

Mladost će ostati na 13. poziciji sa četiri osvojena boda.

Gordan Petrić nije uneo nikakvu energiju u tim crno-belih, mada nije ni imao vremena to da učini, budući da je promovisan u subotu popodne i odradio je samo jedan trening.

To verovatno dovoljno govori da nije najveći problem u treneru, već u igračima koji, ili nisu dorasli crno-belom dresu, ili u ovakvoj situaciji u klubu nisu u psihofizičkom stanju da pruže najbolje od sebe.

Sve što se poslednjih nedelja i meseci dešava u Humskoj, menifestovalo se na teren. Partizan nije uspeo da stvori ozbiljnu šansu u prvom poluvremenu, dok je Mladost GAT imala ogromnu u osmom minutu.

Tada je Andrija Radulović pobegao smušenoj odbrani crno-belih, ali u situaciji jedan na jedan sa Popovićem je loše gađao desni ugao i promašio.

I kasnije je mladi Radulović pretio sa distance, ali ponovo neprecizno.

Kako je meč odmicao, tako je Mladost preuzimala inicijativu i posed lopte, dok su igrači u crno-belim dresovima to nemo posmatrali, bez prave reakcije, pritiska ili želje da preokrenu stvari na terenu.

Ni u drugom delu nije bilo ništa bolje po goste iz Beograda koji su nastavili da bezidejno pokušavaju i svaki put udaraju u zid odbrane Mladosti, kao da je sa druge strane Real ili Liverpul.

Jedini impuls koji je mogao da pokrene Partizan desio se u 66. minutu kada je Nemanja Jović pogodio prečku iz slobodnog udarca. Međutim, nije bilo ni sreće u toj situaciji.

Da ste prebacili na bilo koji drugi kanal ove večeri, mogli ste da vidite timove koje napadaju i žele da osvoje bodove, ali ne i Partizan koji je ostao anemičan do kraja.

Uz par sporadičnih pokušaja, pre svih Baždara, Partizan je do kraja mirno pratio kraj utakmice i gotovo se već pomirio sa gubitkom nova dva boda.

U trećem minutu nadoknade je Aleksandar Popović sprečio poraz Partizana jer je zaustavio Babića u kontri i situaciji jedan na jedan, a onda je Mladost stigla kazna.

Dijabate je pronašao Markovića, a on postigao gol glavom i tako doneo bodove timu Gordana Petrića, ali očajna igra i problemi ostaju.

Sledi dvomeč protiv Hamruna u plej-ofu za Ligu konferencija, a prvi meč igra se u Humskoj u četvrtak uveče od 21.00.

Sva dešavanja sa stadiona "Karađorđe" u Novom Sadu pratićemo iz minuta u minut putem Live BLOG-a na B92.net:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

423 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d