Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.05.2022.

18:15

Levandovski: Moja era u Bajernu je završena

Fudbaler Bajerna i poljski reprezentativac Robert Levandovski izjavio je da više ne želi da igra za nemački klub, objavio je poznati novinar Fabricio Romano.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Levandovski: Moja era u Bajernu je završena
Foto: Profimedia

Levanovski se priključio poljskoj reprezentaciji na pripremama za mečeve u Ligi nacija.

On je tom prilikom objavio da je odlučio da definitivno napusti Bajern.

"Moja era u Bajernu je završena! Više ne vidim mogućnost da igram za taj klub. Bajern nije ozbiljan klub! Transfer je najbolje rešenje za obe strane, a nadam se da me neće zadržavati samo zato što to mogu", rekao je poljski napadač.

Levandovski (33) je u Bajern stigao 2014. godine iz Borusije Dortmund. On je za bavarski klub odigrao 375 utakmica i postigao je 344 gola.

Levandovski ima ugovor sa Bajernom do juna 2023. godine, a španski mediji su ranije preneli da je poljski napadač navodno dogovorio saradnju sa Barselonom.

Zvaničnici Bajerna nisu reagovali na najnoviju izjavu Levandovskog, ali su saopštili da se nisu dogovorili sa Korentinom Tolisoom u vezi produženja ugovora i da će francuski fudbaler napustiti minhenski klub kao slobodan igrač.

"Toliso nije odustajao u teškim trenucima i uvek je davao sve od sebe za Bajern. Želimo mu puno uspeha u budućnosti", rekao je sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu