Nova vest
Fudbal

Sreda, 12.01.2022.

15:11

Stanković o Borjanu: Sve je ostalo u prošloj godini

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković stavio je tačku na spekulacije oko sukoba sa Milanom Borjanom.

Izvor: MS

Autor: MS

Stanković o Borjanu: Sve je ostalo u prošloj godini
Foto: B92.net/MS

Stanković i Borjan imali su burnu raspravu u finišu jeseni, posle meča sa Radnikom u Superligi u svlačionici podno stadiona "Rajko Mitić".

Borjan je čak najavio i odlazak iz kluba, ali su u međuvremenu izglađeni odnosi, što je potvrdio i Stanković.

"Da bih pisao lepu budućnost, prošlost mora da se ostavi iza. Ja nemam nikakav problem. Zvezda je iznad svega, iznad svakog, pa i mene. Sve što je bilo i ostalo u prošloj godini, ja nemam problem. Ne verujem da ga ima i Borjan. Svako bi trebalo da misli na ciljeve kluba", rekao je Stanković, odgvorivši na pitanje novinara B92.net na konferenciji za medije.

Stanković je za sredu od 16 sati zakazao prozivku za drugi deo sezone, na kojoj neće biti baš Borjana zbog koronavirusa. Pored njega iz istog razloga neće biti ni Aksela Bakajoka i mladi Vladimir Lučić.

U odnosu na prvi deo sezone neće biti Miloša Degeneka i Alekse Vukanović, dok je pojačanje Ohi Omoidžuanfo.

"Dva profesionalca, dva momka koja su ostavila trag u Zvezdi. Bilo je lepo sarađivati sa njima, da ih zaobiđu povrede. Da pokažu u novim sredinama svoj kvalitet. Ohi je svestan gde je došao i zahteva koji se očekuju. Spreman je na svaki izazov, prava je sredina da se dokaže i pokaže".

Stanković je izbegao pitanje o pojačanjima, odnosno na pitanje koliko je blizu Kristijan Pičini.

"Nisam predao nikakav spisak želja upravi, dosta puta sam govorio da su transferi živa tema i radi se na tome. Pitanje je za direktore, radi se na nekim stvarima. Značemo u narendim danima".

Zvezda u prolećni deo sezone ulazi sa pet bodova zaostatka za vodećim Partizanom.

"Čeka nas jak i važan put u drugoj polusezoni. Svesni smo u kakvoj smo situaciji, krenućemo dosta jako sa pripremama. Fokusirani i spremni za izazove", završio je Stanković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu