Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.09.2021.

13:15

Terzić: Nisam zadovoljan bodom, videla se razlika u klasi

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nije bio zadovoljan nerešenim ishodom 165. "večitog" derbija protiv Partizana.

Izvor: SS

Autor: SS

Terzić: Nisam zadovoljan bodom, videla se razlika u klasi
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Kako je istakao dan posle meča u Humskoj, Zvezda je do primljenog gola izgledala "moćno i ubedljivo".

"Crvena zvezda je bolji i kvalitetniji tim i nisam zadovoljan nerešenim rezultatom. Zadovoljan sam kako smo odigrali derbi do primljenog gola, Crvena zvezda je delovala moćno i ubedljivo. Videla se razlika u klasi. Primili smo gol iz jedinog udarca u okvir gola, iz potpuno bezopasne akcije, i to je u velikoj meri šokiralo nase igrače. Posle toga igrali smo dosta smušeno i haotično, a to ne sme da nam se događa. Osetio se i umor kod većine naših igrača jer nas je utakmica sa Bragom iscedila kao limun", izjavio je Terzić u izjavi za "Telegraf".

Posebno je pohvalio Zvezdine "bonuse", Strahinju Erakovića kao startera i Marka Lazetića i Petra Stanića koji su ušli u igru u drugom poluvremenu.

"Ono što me posebno raduje je izvanredna igra naših klinaca – Erakovića, Lazetića i Stanića. Pokazali su ogroman potencijal i karakter koji je neophodan da bi igrali u velikom klubu. Uveren sam da će u narednim utakmicama pokazati da su bogatstvo Crvene zvezde. Derbi je bio na visokom nivou, mnogo kvalitetniji nego većina prethodnih, oba tima su želela da igraju, mislim da su navijači zadovoljni", poručio je Terzić.

Na kraju je uputio čestitke igračima i treneru Dejanu Stankoviću.

"Čestitam Dekiju i igračima na hrabroj igri, nije lako vratiti se rezultatski u ovako važnim utakmicama. Imamo izvanredan tim, do kraja sezone nam predstoje još dva derbija i mnogo malih utakmica. Osecam da naši navijači osećaju moć ovog tima i da će u što većem broju dolaziti da podrže naše momke u pohodu na petu uzastopnu titulu", zaključio je Terzić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

146 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d