Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.05.2021.

13:20

"Da završimo sezonu na najbolji način i izborimo opstanak"

Kruševački Napredak u okviru 35. kola Superlige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milan Đuričić ističe da očekuje pobedu svog tima koja bi najverovatnije značila i obezbeđen opstanak u elitnom rangu:

"Još jedan susret u nizu, a ako pobedimo 99 odsto bismo završili posao oko opstanka. I da tradicija nije takva igramo sa jednom od najboljih naših ekipa. Neće biti lako, ali nije bilo lako ni u januaru, kada smo počinjali sa 18 bodova. Očekujem tešku utakmicu, ali i novi trijumf. Ostali smo bez Saše Marjanovića, pored Alena Melunovića, našeg najboljeg igrača. Povredio se posle pola sata igre protiv Mačve i ne možemo i dalje da računamo na njega. Van takmičarskog pogona su i Miloš Milovanović i Luka Milunović, dobili su koronu, ali tim koji počne je najbolji i očekujem da svi pruže maksimum i da završimo sezonu na najbolji način i izborimo opstanak", rekao je popularni Đumi.

Meč 35. kola Superlige Srbije između Napretka i Čukaričkog igra se u utorak 04. maja 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve