Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.12.2020.

12:12

Svađa trenera i napadača – Srbin Srbinu psovao srpsku majku

Srpski trener Slobodan Drapić i napadač Aleksandar Pešić imali su sramotan sukob u Izraelu.

Izvor:

Autor:

Svađa trenera i napadača – Srbin Srbinu psovao srpsku majku
photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Trener Beitara iz Jerusalima i centarfor Makabija iz Tel Aviva imali su raspravu u meču ove dve ekipe.

Tačnije, Drapić je psovao Pešića.

Po rečima Pešića trener mu je psovao "majku srpsku", iako je i on Srbin.

"Kada sam izbacio pomenutu loptu on je počeo da se dere i da me psuje. To što je on meni rekao, ne bi pas maslom... Ma, katastrofa. Čuo sam ga kako viče je.... li ti sve po spisku. Posle mi je psovao sestru, i pazite sad ovo, srpsku majku. A reč je o Srbinu. Kao da se čovek stidi što je Srbin. To je neverovatno, zar majku da mi psuje? I to srpsku. Krenuo sam prema njemu da se obračunamo, da vidim šta hoće u čemu je problem. Stigao je i naš pomoćni trener koji je takođe Srbin. Objasnio mu je da je to sramota. Na praznom stadionu bila su trojica naših državljana. Naš pomoćni trener, taj gospodin i ja. Još sam u šoku šta mi se desilo“, rekao je Pešić za Mozzartsport.

Pešić i Drapić trebalo bi da zakopaju ratne sekire, a Drapić je rekao da mu nije bila namera da psuje Pešića, već da je tako reagovao u trenutku.

Bivši napadač Crvene zvezde bio je ljut i posle utakmice stavio je na Instagram objavu na kojoj se pita kako niko ne reaguje na rasizam i psovanje majke i sestre srpske.

Drapić je uputio izvinjenje Pešiću, koji je rekao da će mu oprostiti, ali da neće zaboraviti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve