Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.06.2020.

18:36

Haos u LASK-u – navijači besni zbog kazne

Navijači austrijskog LASK-A iz Linca kritikovali su upravu kluba zbog nedozvoljenog treninga u vreme korona mera, kao i arogantnog ponašanja u ovoj krizi.

Izvor: MS

Autor: MS

Haos u LASK-u – navijači besni zbog kazne
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Nakon što je LASK kažnjen oduzimanjem šest bodova zbog nedozvoljenog ekipnog treninga dok su ostali trenirali po grupama, izgubio mesto lidera na tabeli, reagovali su sada i navijači.

LASK je najavio žalbu na kaznu koji je rekao nadležni Senat Bundeslige, čime bi odluku o prvaku mogao odložiti na tri do četiri meseca, umesto na terenu, za zelenim stolom.

Takvo delovanje uprave nervira navijače, koji su uputili otvoreno pismo čelnicima LASK-a.

U tom pismu navijači ističu da „nedozvoljeni trening odgovara ponašanju uprave, koja je prepotentna i neiskrena, suprotno vrednostima kojima se ponosio klub“.

"Pored gluposti i očiglednog diletantizma u vezi akcije nelegalnog ekipnog treninga, ophođenje prema tome je nedostojno našeg kluba. Umesto da priznaju grešku pokušava se relativizacija slučaja“", poručuju navijači.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu