Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.08.2018.

19:54

LE: Banetov Zenit ponovo do preokreta, Ludogorec slavio u Gruziji

Fudbaleri Zenita iz Sankt Peterburga pobedili su Molde sa 3:1 u prvom meču plej-of za plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

Izvor: PT

Autor: PT

LE: Banetov Zenit ponovo do preokreta, Ludogorec slavio u Gruziji
Foto: Getty Images

Srpski fudbaler Branislav Ivanović odigrao je svih 90 minuta za domaći sastav, koji je do trijumfa došao ponovo posle preokreta.

Ponovo, pošto su u prethodnom kolu nadoknadili minus od četiri gola protiv Dinama iz Minska. Sada nisu morali toliko da stižu, ali su na poluvremenu gubili 1:0. Gol za Molde postigao je Hestad u 42. minutu.

Zenit je u drugom poluvremenu zaigrao mnogo bolje što se videlo i na semaforu. Druisi je u 71. minutu centrirao, a Dzjuba je glavom savladao golmana Moldea za 1:1.

Do potpunog preokreta ekipa iz Sankt Peterburga došla je u 80. minutu, kada je Zabolotnji iskoristio odbitak i poslao loptu u gol. Do kraja meča Zenit je postigao još jedan gol, a strelac u 90. minutu bio je Miha Mevlja.

Revanš utakmica na programu je za sedam dana u Norveškoj.

U drugoj utakmici termina od 18h ekipa Ludogoreca slavila je sa 1:0 na gostovanju protiv gruzijskog Torpeda. Jedini pogodak na meču postigao Vanderson u nadoknadi prvog poluvremena.

Ludogorec se nalazi blizu plasmana u grupnu fazu, a revanš se igra za sedam dana u Bugarskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu