Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.03.2017.

16:45

'Orlovi' stigli u Tbilisi u odličnom raspoloženju

Reprezentativci Srbije u fudbalu u dobrom raspoloženju su doputovali Tbilisi, gde će se sastati sa Gruzijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Izvor: SM

Autor: SM

'Orlovi' stigli u Tbilisi u odličnom raspoloženju
Starsport

Srpsku delegaciju je posle tročasovnog čarter leta dočekalo sunčano vreme, a temperatura je 14 stepeni.

Pored reprezentativaca predvođenih selektorom Slavoljubom Muslinom, u Gruziju su između ostalih doputovali prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, sportski direktor Goran Bunjevčević i drugi, uključuju počasnog predsednika te organizacije Tomislava Karadžića.

Reprezentativci Srbije će u četvrtak uveče trenirati na stadionu na kom će se igrati susret, a kući će se vratiti odmah posle utakmice.

Utakmica će početi u petak u 18.00 po srednjoevropskom vremenu. Igraće se na stadionu Dinamo arena u Tbilisiju, čiji je kapacitet 54.549 mesta.

Očekuje se da će utakmicu na stadionu gledati oko 30.000 ljudi.

Srbija posle četiri kola zauzima drugo mesto na tabeli Grupe D sa osam bodova, dok petoplasirana Gruzija ima dva. Prva na tabeli je Irska sa 10, Vels ima šest, Austrija četiri, dok je poslednja Moldavija sa jednim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu