Nova vest
Fudbal

Utorak, 22.03.2016.

21:32

Ivanović: Moramo biti tim, možemo biti tim

Kapiten Srbije Branislav Ivanović veruje da "Orlovi" mogu ostvariti rezultat koji bi popravio ambijent oko najboljeg nacionalnog tima.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Ivanović: Moramo biti tim, možemo biti tim
foto: StarSport

Srbija u sredu igra u Poznanju prvi meč u 2016. godini, koji predstavlja početak novog kvalifikacionog ciklusa i borbu za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018.

"Fudbal je timska igra i moramo da budemo tim ako želimo dobar rezultat. Ja zaista verujem da će tako biti, pokažemo timski duh i nadam se ostvariti pobedu", rekao je kapiten Srbije.

Ivanović se složio sa tvrdnjom selektora Radovana Ćurčića da je timska igra najveća snaga Poljske.

"Znamo svi da se radi o jednom od najboljih napadača na svetu, ali njihova prava snaga je tim. Igraju fantastičan presing, gotovo neverovatan. U kvalifikacijama su demonstrirali silu, bili veoma ubedljivi i znamo dobro koliko nas težak posao očekuje", rekao je Ivanović.

Desni bek "orlova" ocenio je da Srbija ovom utakmicom počinje kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2018.

"Ovom utakmicom počinjemo pripreme za SP u Rusiji, a prioritet je da popravimo utisak posle poraza u Češkoj i, naravno, promenimo raspoloženje. Mi to hoćemo, verujem i da možemo", rekao je Ivanović.

Duel Poljske i Srbije u Poznanju igra se u sredu od 20:45 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu