Nova vest
Fudbal

Petak, 24.10.2014.

11:39

Ronaldo: Rival Barselona, ne Mesi

Iako Real Madrid i Barselona imaju nekoliko igrača vrednih na desetine miliona evra, u centru pažnje su isključivo Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Okršaje dva najveća španska kluba svi gledaju kroz prizmu duela Portugalca i Argentinca, ali je to Ronaldu postalo naporno.

"Neću igrati protiv Mesija nego protiv Barselone", rekao je Ronaldo, koji je nezadovoljan terminom meča. Utakmica je na programu u subotu od 18h, a najbolji igrač sveta smatra da je to nepoštovanje El Klasika.

Ronaldo je pre svega nezadovoljan jer će njegovi saigrači i on imati samo dva puta dana za odmor između dve teške utakmice, jer je Real u sredu gostovao Liverpulu u Ligi šampiona.

"Ne razumem zašto igramo u subotu ako smo igrali u sredu. Oni ne obraćaju pažnju na detalje. El Klasiko je najvažnija utakmica. Ne razumem. Velike utakmice kao što je ova bi trebalo da se posmatraju na drugačiji način, trebalo bi da se igra u nedelju. Svaki profesionalac bi vam rekao da nije isto imati dva ili tri dana za oporavak od utakmice kakvu smo igrali na Enfildu", rekao je Ronaldo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve