Nova vest
Fudbal

Subota, 23.07.2011.

22:05

U19: Španci furiozni protiv Srbije

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Španije sa 4:0 (3:0) u drugom kolu grupe B na Evropskom prvenstvu u Rumuniji.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Tri gola na ovom meču je postigao napadač madridskog Reala Alvaro Morata, dok je jedan gol postigao Huanmi.

Španci su već posle 23 minuta igre imali tri gola prednosti, a konačan rezultat postavio je Morata u 80. minutu. U prvom meču u okvriu drugog kola grupe B Turska i Belgija su odigrali nerešeno. 1:1.

Španci su prvi gol postigli u jedanaestom minutu. Deulofe je prošao po desnoj strani i odlično proigrao Moratija kome nije bilo teško da postigne gol. Samo dva minuta kasnije Sarabia je proigrao Huanmija, koji je sa leve strane iz drugog pokušaja uspeo da savlada golmana Perića.

Treći gol Španci postižu posle kontra napada, i lošeg postavljanja odbrambenih igrača Srbije, ponovo je Sarabia asistirao, a Morati postigao gol. Mladi napadač Reala je svoj četrvti gol na prvesnstvu postigao posle polukontre desetak minuta pre kraja utakmice.

I pored četiri primljena gola golman Srbije Nikola Perić je upravo šuteve trostrukog strelca Moratija u nekoliko situacija sjajno zaustavio.

Srbija u poslednjem kolu igra protiv Belgije u utorak 26. jula.

Srbija: Perić, Petković, Ćosić, Jojić, Brašanac (Mrkela), Čaušić, Lukić, Vitas, Pešić (Despotović), Rogač (Trujić), Kuzmanović.
Španija: Badia, Karvahal, Gomez, Miguel, Aurteneče, Pardo, Morata, Sarabia (Galjego), Huanmi (Aleks), Kampanja, Deulofeu (Gonzales).

Grupa B, drugo kolo:
Srbija - Španija 0:4
Turska - Belgija 1:1

Tabela:
Španija 2 2 0 0 6 (8:1)
Srbija 2 1 0 1 3 (2:4)
Turska 2 0 1 1 1 (1:2)
Belgija 2 0 1 1 1 (2:4)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu