Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 03.03.2011.

11:47

Rad ostao bez sportskog direktora

Zoran Čampara više nije direktor Rada, objavio je beogradski superligaš.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Tako nešto najavljivano je tokom nedelje a posle dve i po godine Čampara se povlači sa funkcije.

"Odlazim iz kluba uzdignutog čela, ponosan na rezultate u prethodnom periodu. Za mene Rad ostaje druga kuća," rekao je za Sportski žurnal nekadašnji fudbaler Rada koji je posle razgovora sa finansijerom kluba Rankom Stojićem i direktorom Nebojšom Lukićem ostao pri odluci, "Odluka je bila čvrsta, nije postojao ni promil šansi da se promeni."

Čampara, četvrti direktor kluba od dolaska Ranka Stojića (Slobodan Peličić, Milan Milanović, Spira Grujić) nije želeo da komentariše razloge.

"Najvažnije je da smo se rastali u korektnom tonu, bez povišenih glasova. Iz Rada nisam ni odlazio, još od vremena kad sam 1992. godine, kao igrač, stigao iz Mostara. I selidba 1995. bila je privremenog karaktera. Drago mi je da klub korača ka Evropi. Poslednjih sezona napravili smo pomak napred, za mene, kao sportskog direktora, najvažniji je bio učinak igrača. Tako je i sada, njima pripisujem najveće zasluge za sjajne rezultate u jesenjem delu sezone. Pobeđivao je tim! Nedostajalo je i malo sreće da plasman bude bolji," rekao je Čampara za Sportski žurnal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu