Nova vest
Fudbal

Petak, 26.12.2008.

12:30

Gabi: „Možemo sve da pobedimo“

Napadač Aston Vile Gabrijel Agbonlahor smatra da njegov tim ima potencijal da se nosi sa svim najvećim timovima u Premijer ligi.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Agbonlahor je svoj stav izneo pred meč Vile sa Arsenalom, čiju ekipu su prošlog meseca na stadionu Emirejts savladali 0:2. Ovom pobedom tim Martina O'Nila uspeo je da se popne na treće mesto, i Agbonlahor smatra im je sada jedina namera da ih ponovo savladaju i dobiju šest bodova prednosti, i tako učvrste poziciju među timovima koji će sledeće sezone nastupati u Ligi šampiona.

"Želim da pokažemo da to što smo ih pobedili nije bila slučajnost, i da možemo da ponovimo taj uspeh. Na teren izlazimo uvereni da možemo da postignemo željeni rezultat. U prošlosti, kada bi Vila gostovala Arsenalu, ne biste očekivali mnogo. Dok sam bio u mladom timu, dolazio sam na takve mečeve, i obično bismo primili nekoliko golova. Tada smo imali problema sa velikim timovima, ali sam uveren da to više nije slučaj", rekao je napadač.

Arsenal se zbog povreda ključnih igrača (i suspenzije Adebajora) trenutno nalazi u krizi, ali Agbonlahor smatra da bi bilo neozbiljno potceniti opasnost koju londonski tim predstavlja po svakog protivnika.

"Ne ide im kao prethodnih sezona, ali ne mislim da su u krizi. Sa timom koji imaju, i mnoštvom mladih igrača, uvek imaju šanse".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu