Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 28.03.2019.

15:21

Izveštaj: Reganov menadžer iz Hrvatske, javio se još samo Napredak

Komisija za rad sa posrednicima Fudbalskog saveza Srbije je objavila imena registrovanih posrednika za jednogodišnji period i iznose njihovih provizija.

Izvor: SV

Autor: SV

Izveštaj: Reganov menadžer iz Hrvatske, javio se još samo Napredak
Starsportphoto

Posrednici, odnosno menadžeri koji se bave kupoprodajom igrača su u periodu od 28. marta do 2018. do 28. marta 2019. od superligaških igrača su zaradili 4.789.999,59 evra.

U izveštaju se nalaze podaci o poslovanju samo četiri kluba – Crvene zvezde, Partizana, Čukaričkog i Napretka.

FK ČUKARIČKI iz Beograda – posrednik “PERFECT ELEMENT”doo iz Vukovara, Republika Hrvatska, koga zastupa PETAR DUVNJAK iz R.Hrvatske za posredovanje prilikom bududih transfera igrača Obeng Regana iz FK Čukarički u novi klub. Naknada posrednika do 8% ukupne naknade za transfer igrača koja bude ugovorena između klubova. Ugovor od 15.08.2018. godine.

FK ČUKARIČKI iz Beograda – posrednik AGENCIJA “GOFFICE” doo iz Beograda/Obrenovac, koju zastupa JOVICA RADONJIĆ iz Beograda za posredovanje prilikom zaključenja ugovora o profesionalnom igranju/ugovora o radu između FK Čukarički i igrača Marka Docića. Naknada posrednika do 8% igračevog bruto prihoda za period za koji je ugovor zaključen. Ugovor od 01.06.2018. godine.

FK ČUKARIČKI iz Beograda – posrednik AGENCIJA “GLOBAL SOCCER AGENCY” DOO iz Beograda, koju zastupa ALFREDO MARAVIĆ iz Beograda za posredovanje prilikom zaključenja ugovora o profesionalnom igranju/ugovora o radu između FK Čukarički I igrača Kiso Nenada. Naknada posrednika do 8% igračevog bruto prihoda za period za koji je ugovor zaključen. Ugovor od 01.06.2018. godine.

FK NAPREDAK iz Kruševca – posrednik D.SPORT CONSULTING koga zastupa DUŠAN POTIĆ iz Beograda/Grocka za posredovanje prilikom zaključenja ugovora o trajnom transferu igrača Nikole Boranijaševića iz FK Napredak u FC Lausanne sport, Switzerland – naknada posrednika EUR 16.000,00, što predstavlja 8% ukupne naknade za trajni transfer koji je ugovoren između klubova. Ugovor od 14.01.2019. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu