Nova vest
Košarka 135

27.5.2024.

22:45

Obradović: On će meni da sednem dole – ovakvo šikaniranje nikada nisam doživeo!

Ništa u košarci nije nemoguće, ali je baš prava retkost da Željko Obradović dobije tehničku grešku zbog protesta kod sudija.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Ali upravo se to dogodilo ove večeri u drugoj utakmici polufinalne serije Košarkaške Superlige Srbije između Mege i Partizana.

U samom finišu, kada je Mega napravila preokret i ozbiljno nadigravala crno-bele na parketu dvorane "Dejan Milojević", Obradoviću je "pukao film".

Protestvovao je zbog jedne odluke arbitara i tako je prekinuo svoj niz ove sezone, pošto mu je ovo prva tehnička greška u sezoni.

I zbog toga je na konferenciji za medije bio veoma ljut.

"Nisu baš okolnosti na konferenciju za štampu. Ova liga je takva, to se vidi. Da ja prvi put u životu govorim sudijama na Vi, a oni meni sa ti. I to šikaniranje u toku utakmice nisam doživeo. U ovim godinama to da doživljavam. Da u ovim godinama se obraćam sa Vi, a on meni kaže sedi dole, pusti mene da sudim. Da mu se najnormalnije obraćam, da se obraćam za 'čelend'ž. Takva je ova liga, ali već sam posle zadnje utakmice nagovestio na šta će to da liči i kako će to da bude", rekao je Obradović i u dahu nastavio:

"Tu nema iznenađenja, sve je to nešto što smo očekivali. Valjda će neko povesti računa, ne znam ko će. Tu je gospodin delegat, njemu sam se obraćao u toku utakmice, imao sam lepu saradnju sa zapisničkim stolom i hvala im, ali protiv nekih stvari ne možete. To se zna šta je i kako je", podvukao je Obradović.

Podeli:

Komentari 135

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 135

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu