Nova vest
Košarka

Subota, 04.02.2023.

10:00

"Bolje da Kampaco nije ni dolazio"

Srpski košarkaški trener Vlade Đurović prokomentarisao je stanje u Crvenoj zvezdi.

Izvor: SN

Autor: SN

Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Nedavno je Vlade Đurović govorio za grčke medije o sezoni koju ima beogradski Partizan.

Sada je Đurović za "Novosti" prokomentarisao igre Crvene zvezde koja u Evroligi ima četiri uzastopna poraza i od 10-9 došli su do skora 10-13.

"Razlog je gubitak samopouzdanja visokih igrača, Luke Mitrovića i Filipa Petruševa, kao i bekova Nemanje Nedovića i Ognjena Dobrića, kao da se u njih uvukao crv sumnje. Verovatno i u trenera Duška Ivanovića, ma koliko bio iskusan i kvalitetan, znam kako je i ja sam bio trener. Sve je krenulo od poraza protiv Partizana, kao da su izgubili veru u sebe, takvi mečevi jedne mogu da lansiraju, kao što je slučaj sa crno-belima, a druge da prizemlje", rekao je Đurović.

Spomenuo je Đurović potom i faktor Fakunda Kampaca kao nešto što može ta utiče na ekipu.

"Niko ne pominje da je problem što je Kampaco prisutan na treninzima, a ne može da igra u Evroligi. Mogu da zamislim kako to izgleda na treningu, verovatno je zaslužan za svaki koš centara, a toga nema u Evroligi. Saigrači ga vide kako sedi pored klupe i ne može da pomogne, razmišljaju 'Eh, da nam je sad tu'. U takvim okolnostima, možda bi za ekipu bilo bolje da nije dolazio. Nažalost, postoji šansa da Zvezda više neće imati šansu za plasman u TOP 8 kada on bude mogao da igra", zaključio je iskusni stručnjak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

172 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d