Nova vest
Košarka

Sreda, 12.10.2022.

10:38

Bodiroga sa delegacijom obišao Dubai: "Prerano je, ali jedva čekamo"

Evroliga je objavila da je završen sastanak sa zainteresovanim sponzorima iz Dubaija.

Izvor: LN

Autor: LN

Bodiroga sa delegacijom obišao Dubai:
Srdjan Stevanovic/Starsport

Novi predsednik Evrolige Dejan Bodiroga i njegova delegacija u sredu su objavili da us se sastali sa izvesnim moćnicima iz Dubaija.

Oni su prethodno izrazili želju da investiraju u Evroligu, prema izveštajima medija 60 miliona evra godišnje, a sada je objavljen prvi sastanak uživo.

Povodom toga novi izvršni direktor EL Maršal Glikman objavio je saopštenje.

"Želeo bih da se zahvalim gospodinu Abduli al Nabudi, predsedniku i vlasniku Košarkaškog kluba Dubai, i predstavnicima grada Dubaija što su ugostili nas i 13 deoničara u fenomenalnoj Koka-kola areni. Cilj ove posete je bio razmenjivanje ideja i pokušaj identifikovanja načina na koji bi mogli da sarađujemo. Prerano je govoriti o detaljima jer je ovo bio tek prvi sastanak, ali jedva čekamo da nastavimo ove razogvore", naveo je Glikman.

Podsetimo, biznismeni iz Dubaija žele da jedan klub iz tog grada uvedu u Evroligu, da se tri Fajnal-fora EL održe u njihovoj areni i štošta drugog...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu