Nova vest
Košarka 6

3.5.2024.

11:23

Evroliga odredila termine "majstorica" – još dve prilike za dodatni spektakl

Košarkaši Panatainaikosa i Makabija igraće "majstoricu" četvrtfinala plej-ofa Evrolige u utorak od 20.15, dok će se Barselona i Olimpijakos za plasman na Fajnal for boriti dan kasnije od 21 čas.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Košarkaši Panatainaikosa i Makabija igraće "majstoricu" četvrtfinala plej-ofa Evrolige u utorak 7. maja od 20.15, dok će se Barselona i Olimpijakos za plasman na Fajnal for boriti 8. maja od 21 čas, objavljeno je danas na sajtu takmičenja.

U obe serije su sve četiri ekipe po jednom pobeđivale na gostovanjima, pa će "majstorice" u Atini i Barseloni odlučivati ko će ostati u trci za osvajanje Evrolige.

Objavljen je i potencijalni termin pete utakmice serije Fenerbahče - Monako u kojoj turski klub vodi 2:1 i danas od 19.45 ima "meč loptu" na domaćem terenu.

Ukoliko Monako pobedi večeras, peti meč serije igraće se 8. maja od 19 časova u dvorani "Gaston Medesan".Plasman na Fajnal for u Berlinu, od 24. do 26. maja, za sad je obezbedio samo branilac titule Real koji je u četvrtfinalnoj seriji pobedio Baskoniju rezultatom 3:0.

Podeli:

Komentari 6

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 6

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu