Egzum o zakucavanju: Samo sam išao jako, znao sam da će ići da blokira VIDEO

Košarkaš Partizana Dante Egzum govorio je za medije nakon pobede njegove ekipe protiv Olimpijakosa (90:75) u meču 30. kola Evrolige.

Izvor:

Petak, 24.03.2023.

23:25

Egzum o zakucavanju: Samo sam išao jako, znao sam da će ići da blokira VIDEO
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Za crno-bele je ova pobeda jedan veliki korak napred ka Top 8.

"Verovali smo u sebe kao tim, gubili smo ranije neke utakmice koje je trebalo da dobijemo, ali smo naučili kako da zatvorimo utakmice, da iskoristimo naše prednosti. Na primer, kada igramo kod kuće moramo se potruditi da pobedimo", rekao je Egzum.

Upitan je da li je bilo nervoze kada je Partizan prokockao veliko vođstvo, odnosno kada je Željko Obradović pozvao tajm-aut na samo četiri poena razlike.

"Ne, ne, nije, znali smo šta treba da radimo, bilo je još dosta da se igra, imali smo plan igre i napali smo ih", objasnio je Australijanac.

Prokomentarisao je i zakucavanje preko Bolomboja.

"Samo sam išao na zakucavanje jako, igrao sam protiv njega ranije i znao sam da će ići da blokira. Imao sam i jedno polaganje preko njega, jer je oklevao. Samo sam napao", istakao je Egzum

Njegov otac je večeras bio na tribinama i gledao ga u crno-belom po prvi put.

"Definitivno fenomenalno, ovo mu je bilo prvo iskustvo, definitivno najbolje, biće tu i protiv Barse i Madrida", rekao je Egzum.

Večeras je bila specijalna koreografija navijača, kako ste se osećali kada ste je videli?

"O, čoveče, bio sam... Dao sam već intervju gde sam rekao da su mi te koreografije omiljeni deo. Teško je ostati ravnodušan na to, zaista neverovatno iskustvo videti to. Sada su i tog navijača "spustili" sa plafona. Neverovatno", zaključio je Egzum.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: