Obradović: Retko ko može da me iznenadi ali on je uspeo

Partizan nastavlja trku za Top 8 Evrolige.

Izvor: B92

Sreda, 01.02.2023.

09:52

Obradović: Retko ko može da me iznenadi ali on je uspeo
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

U Areni je pregazio Asvel 92:71 i došao na skor 11-11 posle 22. kola najjače lige u Evropi, a svi igrači koji su izašli na parket su se upisali u listu strelaca.

Trener Partizana Željko Obradović posle Asvela imao dosta pohvala na račun svoje ekipe, a posebno je pričao o Jamu Madaru.

Izraelski plejmejker odigrao je sedam minuta i upisao tri poena, pored toga imajo je neke veoma lepe poteze, poput asistencije za zakucavanje Alena Smajlagićai jedan pas iza leđa koji nije završen poenima.

"Jam mnogo pomaže timu, posebno u nekim mečevima u prošlosti kada nismo bili tako dobri. Njegovi problemi su bez lopte, on oseća igru, voli to. Lucidan je, ume da iznenadi. Volim kada me igrač iznenadi. Retko se to dešava, toliko dugo sedim na klupi, pa mogu da predvidim neke stvari, ali me on iznenadio", rekao je Obradović.

Prokomentarisao je i ta odlična dodavanja.

"Voli takve pasove, voli to i publika. Mada, na '+20' sve može. Na nekom drugom rezultatu, ne verujem da je baš pametno", dodao je trener Partizana.

Partizan u petak gostuje Žalgirisu od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: