Obradović prekinuo pitanje Litvanca, pa mu dao ekskluzivu

Prilikom svog obraćanja javnosti uoči novog evroligaškog okršaja Crvene zvezde i Partizana, Željko Obradović je dobio pitanje litvanskog novinara.

Izvor: SS

Četvrtak, 26.01.2023.

16:56

Obradović prekinuo pitanje Litvanca, pa mu dao ekskluzivu

Kolega sa portala "Basketnews" je tražio da postavi pitanje na engleskom jeziku, pa umesto o duelu "večitih", želeo trenera Partizana da upita o – Žalgirisu.

"Vratili ste se na tabeli Evrolige, dolazim iz Basketnews.com, bio sam na prethodnoj utakmici, nadam se da ću biti i sada. Hteo bih da vas pitam o Žalgirisu. Oni su bili u sličnoj situaciji kao vi u Evroligi, ali su se vratili, verovano niko nije očekivao od njih...", počeo je novinar, ali ga je Obradović prekinuo:

"Izvinite što vas prekidam. Ovde smo da pričamo o utakmici Crvena zvezda - Partizan, neću da pričam ni o čemu drugom, izvinite. Ako želite, možemo kasnije nasamo da pričamo o svemu drugom", rekao je Obradović.

I zaista, posle zvaničnog obraćanja, Obradović je dao izjavu Litvancu i, ujedno, ekskluzivu, jer nije baš lako dobiti priliku za razgovor jedan na jedan sa najtrofejnijim trenerom Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: