Kasiljas: "Ovo je ispunjenje sna"

Izvor: ÈŽ

Ponedeljak, 30.06.2008.

00:01

Default images

Španci su uspeli da posle 44 godine osvoje prvenstvo Evrope, veoma dobrom i organizovanom igrom. Najefikasnija su ekipa na prvenstvu, a iako nije igrao u finalu, najbolji strelac je reprezentativac te zemlje David Vilja. Svi reprezentativci bili su van sebe od sreće.

"Već sam bio umoran pitanja, bilo je puno 'pametnih' momaka, koji bi sada morali da zaćute na duže vreme. Ispunio sam jedan od svojih snova, osvojio nešto sa selekcijom svoje zemlje", rekao je kapiten Iker Kasiljas.

"Bilo je to sjajno dodavanje Ćavija, a igrač odbrane neoprezan. Često se dešava da ne pobedi najbolji tim, ali mislim da je na ovom prvenstvu pobedila ekipa koja je igrala najbolji fudbal", izjavio je strelac jedinog gola Fernando Tores.

"Pokazali smo svima koji nisu verovali u nas da je trebalo da imaju poverenja. Hvala puno onima koji su bili ovde, sada ćemo se svi ponapijati" rekao je Sesk Fabregas.

"Igrači znaju koliko sam im verovao i znam koliko su imali samopouzdanja. Mislim da je to neobično dobar tim rekao je Aragones. Veoma sam srećan zbog cele Španije, ovo je istorisjki trenutak za naš fudbal", rekao je selektor Španije, koji je potvrdio da napušta klupu i potvrdio da nema šanse da ostane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: