Nemačka poslednji meč za Aragonesa

Izvor: B92

Nedelja, 29.06.2008.

14:07

Default images

Selektor reprezentacije Španije Luis Aragones najavio je da će utakmica protiv Nemačke u finalu Evropskog prvenstva biti njegova poslednja na klupi španske selekcije. Aragones je izjavio da odlazi bez obzira na ishod finalnog duela, jer, kako je istakao, Fudbalski savez Španije nije učinio dovoljno da ga zadrži i objasnio da je već potpisao predugovor sa turskim Fenerbahčeom.

"Odlazim, jer ništa više ne može da se uradi. Niko mi ništa nije rekao od kada smo kvalifikovali na Evropsko prvenstvo. Odlučio sam da odem i sada nema nazad", rekao je španski selektor.

Kritičari zameraju Aragonesu na slabom startu u kvalifikacijama za EP, kao i za kontraveznu odluku da iz tima izbaci Raula Gonzalesa.

Španski mediji nagoveštavaju da bi Aragones, ipak, mogao da razmisli o svojoj odluci ukoliko 'crvena furija' večeras pobedi.

"Želim samo da osvojim trofej za moju državu, igrače, za mene i tebe. Niko se neće sećati ko je bio drugi", rekao je Aragones.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: