Skolari: “Dao sam sve od sebe”

Izvor: B92

Petak, 20.06.2008.

00:08

Default images

Četvrtfinalni meč Evropskog prvenstva protiv Nemačke bio je poslednji za Luisa Felipea Skolarija na klupi selekcije Portugala. Skolarijev tim je poražen sa 3:2 i tako završio takmičenje na kontinentalnom šampionatu u Austriji i Švajcarskoj, ali iskusni trener kaže da nema za čime da žali, kao i da igračima nema šta da zameri.

Dali smo sve od sebe, kao i uvek. Ušli smo među osam najboljih ekipa u Evropi, što je, ipak, daleko od onoga što smo ostvarili pre četiri godine. Mogli smo više, ali moj oproštaj od reprezentacije Portugala nije tužan, jer su igrači dali sve od sebe”, rekao je Skolari, koji karijeru nastavlja u londonskom Čelsiju.

Skolari priznaje da je njegov tim protiv Nemačke napravio previše grešaka u odbrani.

Napravili smo greške kod golova Nemaca, mada tvrdim da je kod trećeg gola bio faul (Balaka nad Fereirom). Izgubili smo, ali nismo razočarali igrom. Napuštam tim čiste savesti. Uvek sam dao sve od sebe i danas nije bio izuzetak”.

Portugalu želim samo najbolje. Ponosan sam na moje igrače. Ko zna, možda se jednog dana vratim u zemlju koja me je tako lepo primila”, izjavio je Skolari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: