Tomić: Da nema "četvorke" osvajao bih Slemove

Australijski teniser Bernard Tomić smatra da nema Rodžera Federera, Rafaela Nadala, Novaka Đokovića i Endija Marija, ostajao bi Grend slemove.

Izvor: AK

Utorak, 30.01.2018.

09:06

Tomić: Da nema
Foto: Getty images

Problematični Australijanac, koji konstantno nervira ljubitelje tenisa svojim izjavama kako mu je dosadan i kako ga porazi ne dotiču jer broji pare koji je zaradio, učestvuje u rijatili programu u južnoafričkoj džungli pod nazivom "Ja sam poznata ličnost, vadite me odavde".

"Mogao sam biti u prvih pet, mogao sam osvajati Slemove, da sam igrao pre deset godina. Bio bih među trojicom najboljih na svetu. Ali u poslednjih deset godina, imaš ovu trojicu, četvoricu momaka koji kontrolišu sport. Tu je mnogo dobrih igrača", rekao je Tomić.

Njegovu izjavu su ljubitelji tenisa opet dočekali "na nož", pre svega zbog činjenice da su Federer i Nadal dominirali svetskim tenisom i pre deset godina.

Tomić ima 25 godina, trenutno je tek 143. teniser sveta, a pre dve godine je bio 17. Tokom karijere je zaradio 5,2 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: