Foto: Rina
Foto: Rina

Počela ski-sezona na Torniku: Otvorena plava staza FOTO/VIDEO

Podeli

Nakon snežnih padavina na Zlatiboru prethodnih dana, stekli su se svi uslovi da počne još jedna ski-sezona na Torniku, a od srede je za skijaše i bordere otvorena plava staza.

JP "Skijališta Srbije" preduzela su neophodne mere kako bi se obezbedili uslovi za bezbedan početak sezone i bezbrižno skijanje.

Na ski-centru se strogo poštuju sve propisane epidemiološke mere, pa za otvaranje ski-sezone nije bilo organozovanih muzičkih i drugih zabavnih događaja.

Foto: Rina
Foto: Rina

U Info-centru na Zlatiboru postavljen je uređaj za beskontaktno preuzimanje ski-karata.

U Info-centru Turističke organizacije Zlatibor, koji se nalazi na Kraljevom trgu, postavljen je uređaj "pikap boks", na kome se mogu podići ski-karte kupljene preko veb-šopa Skijališta Srbije.

Uređaj će biti dostupan u radno vreme Info-centra, svakog dana od 09.00 do 17.00 časova.

Foto: Rina
Foto: Rina

Karte koje su kupljene preko veb-šopa mogu se na jednostavan način, beskontaktno preuzeti preko ovog uređaja skeniranjem vaučera koji dobijate na svom telefonu. Skeniranjem QR koda, karte se izrađuju automatski.

Još jedan "pikap boks" uređaj postavljen je i na Ski-centru Tornik, a karte je moguće preuzeti i tradicionalnim putem, na prodajnim mestima ski-centra.

Foto: Rina
Foto: Rina

Radno vreme ski centra je svakog dana od 09.00 do 16.00 časova.

Kako je izgledao prvi dan na jednoj od posećenijih planina, ali i šta su skijaši kazali o plavoj stazi pogledajte u video-materijalu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 184 idi na stranu