Foto: Depositphoto/ablakat
Foto: Depositphoto/ablakat

Sedam precenjenih mesta koja su razočarala turiste: Na fotografijama deluje bajkovito, ali...

Podeli

Na popularnoj stranici Reddit otvorena je tema sa pitanjem: Koje je najprecijenjenije mesto na kom ste ikada bili?

Život u karantinu i višak slobodnog vremena nadahnuo je brojne korisnike na deljenje svojih razočaravajućih putovanja.

S obzirom na to da dobar deo korisnika na ovoj internet platformi čine Amerikanci, odmah su počeli da pljušte gradovi iz Sjednjenih Američkih Država, ali na spisku se našlo i nekoliko evropskih destinacija.

1. Miris Los Anđelesa
Los Anđeles bio je jedan od prvih odgovora na postavljeno pitanje o najprecenjenijim mestima u svetu. "Oseća se na urin, treba ti dva sata da bilo gde dođeš i neprestano je vruće", pojasnio je svoje razloge jedan od korisnika.

2. Užasan saobraćaj San Franciska
Miris urina smeta i ljudima koji posećuju San Francisko. Korisnica je na Redditu napisala da je skup za život, da joj smeta miris urina na ulicama, visok porez i užasan saobraćaj.

3. Doček Nove godine na Tajms Skveru u Njujorku
"Tajms Skver je posebno precenjen, Išao sam sa djevojkom pre par godina, njenim bratom i njegovom devojkom. Bilo nam je grozno. Na kraju smo se pokupili sa trga i odbrojavanje pogledali na televiziji u jednom restoranu sa korejskim roštiljem. Mnogo bolje smo se proveli u restoranu“, tvrdi učesnik ove platforme.

4. Papreno skup Dubaji
"U pustinji je. Ništa osim skupih automobila, hotela i prokletog peska svuda", bio je jedan od komentara.

5. Mala sirena u Kopenhagenu
"Turisti jure u krdima da bi je videli, a većina ode razočarana. Obično kažu nešto poput: to je samo mala bakrena skulptura na kamenu u luci“, izjasnili su se korisnici koji nisu bili oduševljeni ni skulpturom Male sirene koja je jedan od prepoznatljivih simbola Kopenhagena.

6. Zagađenje u Parizu
"Svi kažu Pariz, Pariz je grad ljubavi. Ja sam Francuskinja i ne razumem raspoloženje koje vlada oko ovog grada. Pariz je siv i zagađen", podelila je svoje viđenje korisnca platforme.

7. Manjak sadržaja u Brižu
"Briž nije impresvan. Priznajem vrlo je lep, ali tu nema šta da se radi", napsao je nezadovoljni posetilac.

strana 1 od 17870 idi na stranu