Izvor: B92, Daily Mail

Majka i ćerka koje su odlazak u Izrael smatrale odmorom iz snova, shvatile su da hotel koji su rezervisale ne izgleda onako kako je prikazano na slikama.

Kristin i Tonija Silman su rezervisale smeštaj na nekoliko dana u Rojal jafa hotelu u Tel Avivu, jer ima četiri zvezdice, luksuzne sobe sa pogledom na more i nalazi se u centru grada. Ali kada su stigle ispred hotela shvatile se da je u pitanju nezavršena zgrada.

"Išle smo ulicom i stigle do građevine gde je trebalo da bude hotel", rekla je gospođa Silman za Dejli mejl (Daily Mail) i opisala hotel kao ruševinu sa nezavršenim stepenicama i trošnim zidovima.

Misleći da su pogrešile adresu, otišle su u obližnji hotel da pitaju za pomoć, ali tamo im je portir reklao da nisu prvi koji traže Rojal jafa hotel.

Foto: Getty Images/ Chris McGrath

"Rekao je da su i drugi pokušali da nađu hotel, ali da je u pitanju prevara", rekla je prevarena gospođa Silman. Uspeli su da pronađu jeftin hostel uz pomoć portira. "Bili bismo u velikom problemu da smo došli ovde za vreme Evrovizije kad je sve bilo popunjeno", dodala je ona.

Kristin je pokušavala da dobije nekoga iz Booking.com, preko kojih su i pronašle smeštaj, ali nisu uspele da dobiju nijednu korisnu informaciju. Kasnije su ipak refundirali sav novac koji je uložen u fantomski hotel. Sa ovog sajta je Rojal jafa izbačen iz ponude, ali još postoji na mnogim drugim sajtovima, gde još primaju rezervacije.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.