foto: thinkstock
foto: thinkstock

TripAdvisor postaje društvena mreža za sve ljubitelje putovanja

Podeli

TripAdvisor namerava da lansira veb-sajt i mobilnu platformu nakon koje će postati najveća društvena mreža za ljubitelje putovanja u svetu.

Nova društvena mreža TripAdvisor-a imaće za cilj da proširi zajednicu izvan putovanja i uključi poznate pablišere, poput Nacionalne Geografije, Conde Nast Traveller-a i drugih koji će ovde imati svoje mesto za deljenje zanimljivog materijala.

Putnici će moći da prate i da se povezuju sa individualcima ili sadržajem preko kog će dobijati potrebne informacije za putovanja.

Pored 661 milion ocena i mišljenja koja trenutno ima popularni sajt, članovi će moći da dele svoj sadržaj, uključujući slike, snimke i tekstove, ali i predloge putovanja za ostale članove sajta.

“Uzbuđeni smo što ćemo biti među prvim medijima koji će se pridružiti novom TripAdviseru i proširiti naš otisak. Kao globalna medijska kompanija uvek tražimo nove načine da proširimo publiku koja će čitati naše tekstove, gledati snimke i slike, a u ovom partnerstvu je sigurno da će biti tako“, navodi Kris Torman, potpredsednik Nacionalne geografije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 18872 idi na stranu