Izvor: B92

Kompanija koja drži lanac luksuznih hotela postavila je oglas za brend ambasadora koji će živeti na obali Meksika i raditi kao društveni influenser. Plata: 120.000 dolara godišnje.

Vidanta, vodeći lanac hotela u Latinskoj Americi, traži osobu koja će se „šetkati“ po rivijeri i biti društveni influenser.

Naime, oni su lansirali kampanju „Najbolji posao na svetu“ tokom koje će izabrati jednog brend ambasadora lanca hotela. Njegov zadatak biće da putuje Meksikom, tačnije mestima Nuevo Valertom, Rivijera Majom, Los Kabosom, Akapulkom, Puerto Penjaskom i Puerto Valartom.

“Srećnik koji dobije posao moraće da pruži sve od sebe - od razotkrivanja majanskih ruševina, skrivenih lokala, noćnih klubova i restorana. Učestovaće u najpopularnijim emisijama i zabavnim sadržajima u ovom regionu. Ovo je zaista životna prilika“, kaže Ivan Čavez, izvršni direktor kompanije Grupo Vidanta.

Osim što će potencijalni srećnik uživati u plati od 120.000 dolara, imaće pravo na besplatne obroke na svakoj od pomenutih lokacija i jednogodišnji smeštaj u hotelu Vidanta Nuevo Vallarta.

Kako do posla?

Sve što treba da uradite jeste da ovde priložite svoju radnu biografiju i video-snimak od 60 sekundi (tema po želji) do nedelje 21. oktobra.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.