Izvor: B92

Sportsko rekreativni kompleks "Sunčana reka" iz Banje Koviljače organizuje od sutra do nedelje, 4. septembra "Prve Drinske susrete - Sunčana reka 2011", sa namerom da ova priredba postane tradicionalna zabavna, kulturna, muzička, sportska i rekreativna manifestacija.

Cilj manifestacije je okupljanje posetilaca sa obe strane Drine, duž celog drinskog toka, a oživljavanje "Drinskog pravca" može doprineti razvoju privrede i poboljšati turističku i kulturnu ponudu ovog regiona, objavljeno je u saopštenju na sajtu Turističke organizacije Srbije (TOS).

Sportsko rekreativni kompleks "Sunčana reka" nalazi se na teritoriji Loznice, a u blizini poznatog turističkog mesta Banja Koviljača.

Manifestacija će biti otvorena u četvrtak defileom učesnika i kulturno umetničkim programom, dok će prva sportska takmičenja biti organizovana u petak, a učesnici će se nadmetati u tenisu, odbojci na pesku, košarci, malom fudbalu, šahu, bacanju kamena s ramena i drugim sportovima.

Finalna sportska takmičenja, kao i vožnja fijakerom, kao i čamcem po Drini biće održana u subotu, 3. septembra, dok će poslednjeg dana biti organizovan niz manifestacija.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.