Izvor: pun kufer

Mesta na dodatnim Rajanerovim božićnim letovima mogu već od sada da se bukiraju, a cene su očekivano povoljne – let možete naći i za manje od 30 evra pa će ovaj Božić evropski kontinent biti malo manji i puno povezaniji.

Rajaner je objavio da će između 15. decembra i 8. januara na svojih 660 ruta dodati ukupno 1,6 miliona mesta kako bi svi koji putuju u tom periodu mogli da posete svoje porodice i prijatelje.

"Rajaner okuplja porodicu, prijatelje i sve koji se vole već više od 38 Božića, a kao avionski prevoznik broj 1 u Evropi, poznat po niskim cenama i pouzdanosti, zaista je najbolji izbor sa kojim ćete osigurati da vaši božićni pokloni stignu na vreme i unutar budžeta, bilo da putujete kući za Božić, odlazite na uzbudljiv skijaški odmor ili hvatate zimsko sunce" objasnili su iz te aviokompanije.

“Rajaner sa zadovoljstvom najavljuje rani božićni dar za naše klijente – veći broj letova i ukupno 1,6 miliona mesta više kao odgovor na veliku božićnu potražnju“, istakla je direktorka Rajanera.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.