Izvor: flynaissus

Na zvaničnom sajtu niskotarifne avio-kompanije Rajaner od 5. novembra više nema ponude letova između Niša i Stokholma.

Niskobudžetni prevoznik Rajaner nastavlja da smanjuje svoju mrežu destinacija iz Niša. Tako će letovi sa aerodroma "Konstantin Veliki" prema Stokholmu biti privremeno obustavljeni tokom zimske sezone 2023/24, koja počinje 29. oktobra i traje do 30. marta.

Kako nezvanično saznajemo, a prema informacijama sa njihove zvanične veb-stranice, letovi između Niša i Stokholma neće biti dostupni u periodu od 5. novembra pa sve do 15. marta, a pretpostavlja se da je ova odluka rezultat sezonskih promena u rasporedu letova kompanije.

Putnici koji su planirali putovanja između Niša i Stokholma Arlanda u ovom navedenom periodu će biti obavešteni o otkazivanju letova i treba da imaju na umu da će ova obustava trajati tokom zimske sezone.

Kompanija Rajaner najavila je slične obustave letova između Banjaluke i Brisela, Nirnberga i Berlina tokom istog perioda. Prema tim navodima letovi iz Banjaluke do Brisela biće ponovo uspostavljena u isto vreme kada i letovi iz Niša do Stokholma, dok su letovi prema dvema nemačkim destinacijama obustavljeni na neodređeno vreme.

Podsetimo, avio-kompanija Rajaner će tokom zimskog reda letenja obavljati dva redovna leta iz Niša i to do Beča, dva puta nedeljno, sredom i nedeljom, dok će tokom novogodišnjih praznika, uvesti dodatni let subotom, kao i do Malte dva puta nedeljno, svakog ponedeljka i subote.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.