Izvor: B92

Tokom zimskog reda letenja mađarski niskotarifni avio-prevoznik Viz er nastaviće da obavlja redovan avio-saobraćaj sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" ka ćetiri evropske destinacije, saopštili su danas Aerodromi Srbije d.o.o. Niš.

Navodi se da će se Beč, Bazel, Dortmund i Memingen nalaziti se tokom naredne zimske sezone u ponudi niškog aerodroma. Viz er planira da redovno saobraća ka Beču i Dortmundu dva puta nedeljno, dok ka Bazelu odnosno Miluzu namerava da leti četiri leta nedeljno, a ka Memingenu bi trebalo da duplira broj letova u zimskom redu letenja sa sadašnja dva na četiri leta nedeljno.

Mađarski prevoznik ka Malmeu neće saobraćati tokom zimskog reda letenja iz operativnih razloga, ali se očekuje da sezonski nastave sa letovima u narednom periodu, navodi se u saopštenju.

Trenutno sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" može se leteti ka 13 redovnih i tri sezonske destinacije. Ovog leta u ponudi sa niškog aerodroma je i veliki broj čarter letova u organizaciji turističkih agencija ka primorskim gradovima u Turskoj (Antalija i Alanja), Egiptu (Hurgada) i Tunisu (Monastir), navodi se u saopštenju.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.