Izvor: B92

Udobnost je verovatno ključna kad ste u vazduhu devet, deset ili i više sati. Stoga, kada se "istaknuti" vinu u oblake, odaberu jednu od najluksuznijih avio+kompanija kako bi dugo putovanje prošlo na najprijatniiji način. Jasno, ovde govorimo prvenstveno o putovanjima u – prvoj klasi.

Možemo se složiti kako putovanje u prvoj klasi samo po sebi podrazumeva veću udobnost, ali ipak neki uvek daju više.

Qatar Airways

Kompanija koja se već tradicionalno proglašava najboljom na svetu mora se naći i na ovoj listi. Iako je osnovana tek 1997. godine, što će reći da je prilično mlada, ogromnim ulaganjima došla je do pozicije najbolje vazduhoplovne kompanije. U prvoj klasi čekaju vas raskošna sedišta u apartmanima, dizajnerske pidžame, ukusni jelovnik i još mnogo toga.

Singapore Airlines

Osnovan 1947., Singapore Airlines glavni je avio-prevoznik Singapura. Taj sjajni avio prevoznik nudi širok raspon odabranih pogodnosti za putnike kako bi osigurao udoban let. Putnici prve klase uživaju u dvokrevetnim apartmanima sa odvojenim krevetom kao i televizorima ravnog ekrana.

Etihad Airways

Ovaj prevoznik jedan je od zvaničnih avioprevoznika Ujedinjenih Arapskih Emirata. Pružajući tračak glamura u svakom smislu, letenje prvom klasom Etihad Airwaysa iskustvo je s pet zvezdica od početka do kraja. Tokom leta uživaćete u vrhunskom izboru vina, ali i hrane. Tu je i luksuzni prvoklasni pribor s toaletnim potrepštinama. Vazdušni prevoznik takođe nudi izuzetne mogućnosti nadogradnje za ekonomsku klasu kako bi pružio osećaj ekskluzivnosti uz pristojnu cenu. Ovo uključuje dodatnu opciju.

Cene u ovim kompanijama za biznis klasu on Beograda do Dubaija iznosi od 2000 do 3000 eura, zavisi od toga kojim danom bi ste putovali i koliko luksuz sebi želite da priuštite.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.