Rim Foto: Shutterstock/Catarina Belova
Rim Foto: Shutterstock/Catarina Belova

20 najboljih gradova za porodična putovanja

Podeli

Želite da idete na odmor sa porodicom, ali vrlo brzo odustanete od te ideje, jer vam se sve čini "isuviše komplikovanim" i prosto ne možete da uklopite sve parametre - da bude zanimljivog sadržaja za decu, pristupačno za vaš džep, da je smeštaj pristojan, ali da ima i kulturno-istorijskih znamenitosti koje možete da vidite.

Kako bi napravili listu najboljih gradova za porodični odmor, The Family Vacation Guide su vagali o različitim kriterijumima.

U sastavljanju konačne liste, morali su u gradovima, koji su potencijalni "kandidati" da uporede broj atrakcija za decu, broj hotela i restorana koji su prilagođeni za decu, prosečnu cenu jela u jeftinom restoranu, godišnji broj kišnih dana, broj parkova i prirodnih atrakcija, kao i ocenu indeksa bezbednosti.

Stoga, ukoliko tražite idealan grad za naredno putovanje s porodicom, predstavljamo 20 destinacija koje bi trebalo da uzmete u obzir ukoliko tražite idealnu kombinaciju lepog vremena, bezbednog okruženja, brojnih atrakcija i stvari koje možete da radite, kao i pristupačnog putovanja

Interesantno je da su prva tri grada koja se nalaze na ovoj listi zapravo evropske prestonice.

Kako izgleda lista:

1. Rim

2. London

3. Pariz

4. Dubai

5. Tokio

6. Marakeš

7. Istanbul

8. Madrid

9. Barselona

10. Prag

11. Moskva

12. Bangkok

13. Hongkong

14. Njujork

15. Lisabon

16. Denpasar (Indonezija)

17. Hanoj (Vijetnam)

18. Džajpur (Indija)

19. Čijang Maj (Tajland)

20. Puket (Tajland)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2993 idi na stranu