Foto: Shutterstock/Luciano Mortula - LGM
Foto: Shutterstock/Luciano Mortula - LGM

Let na relaciji Beograd-Pariz biće obnovljen 16. maja.

Podeli

Kako bi ispratio očekivani postepeni oporavak turizma tokom letnjeg perioda, Er Frans povećava broj letova i u svoju mrežu letova uvodi nove destinacije u Evropi, Severnoj Africi i Francuskoj. Tokom letnje sezone, Er Frans će leteti na 80 sezonskih avio-linija, od kojih su 22 nove.

Let na relaciji Beograd-Pariz biće obnovljen 16. maja. U početku će avioni Er Frans-a povezivati Beograd i pariski aerodrom Šarl de Gol tri puta nedeljno, da bi u vrhuncu letnje sezone (od 5. jula do 29. avgusta) broj letova bio povećan na 5 nedeljno.

Sa pariskih aerodroma Šarl de Gol i Pariz-Orli, kao i sa aerodroma u Marseju i Nici, uvodi se 14 novih letova do Tangera i Agadira (Maroko), Monastira (Tunis), Valete (Malta), Las Palmasa (Kanarska ostrva, Španija), Krfa i Rodosa (Grčka), Barija i Katanije (Italija), do Ibice (Španija), Alžira (Alžir), Londona (Velika Britanija) i Tunisa (Tunis) .

Unutar Francuske, Er Frans će imati 41 avio-liniju, od kojih je 8 novih i to do Ajačija, Bastilje, Kalvija, Figarija, Bresta, Strazbura, Nanta i Kaena.

Sve detalje o letu, kao i avio-kartama, putnici mogu pronaći na zvaničnom sajtu kompanije Er Frans. Red letenja se konstantno ažurira u skladu sa zdravstvenom situacijom, koja može dovesti do putnih ograničenja, otkazivanja letova i promena u mreži letova.

Er Frans svojim putnicima nudi fleksibilne uslove rezervacije preko programa "Air France Protect". Za sve avio-karte kupljene za letove do 31. decembra 2021, rezervacije se mogu menjati ili se može dobiti povraćaj novca. Putnici mogu da besplatno promene svoju rezevaciju iz bilo kog razloga, dobiju vrednosni vaučer ukoliko odustanu od leta ili potpuni povraćaj novca ukoliko je let otkazan.

Pročitajte još:

Grčka objavila datum otvaranja plaža

Oštrije mere za ulazak u Bugarsku: Za neke rampa, a za Srbe?

Od petka vakcinisani građani Srbije mogu u još jednu zemlju bez PCR testa i karantina

Epidemiološke mere za vreme leta

Er Frans stavlja zdravlje i sigurnost svojih putnika i svog osoblja na prvo mesto i garantuje najviši nivo zdravstvene bezbednosti prilikom putovanja. Ova kompanija je već uveo niz zaštitnih mera u svakoj fazi putovanja, kako na aerodomu, tako i na samom letu. Obavezno je nošenje maski od ulaska na aerodrom, kao i tokom leta, a u avionima se koriste HEPA filteri, te se vazduh u kabini aviona obnavlja na svaka tri minuta (HEPA filteri se inače koriste i u operacionim salama, jer uništavaju 99,9% virusa, a time i koronavirus). Procedure čišćenja aviona su pooštrene i pojačane, tako da se posebnim dezinfekcionim sredstvima redovno, pre svakog leta, čiste sve površine sa kojima putnik u kontaktu, kao što su nasloni za ruke, stolovi i paravani.

Kako mnoge zemlje zahtevaju od putnika da imaju negativan rezultat testa na kovid 19, Skaj Tim alijansa, čiji je Er Frans jedan od osnivača, razvio je interaktivnu mapu odobrenih centara za testiranje na koronavirus. Mapa je dostupna na sajtu airfrance.com i redovno se ažurira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2401 idi na stranu