Izvor: B92

U Beogradu će ovog vikenda biti održano mnoštvo besplatnih programa Turističke organizacije Beograda (TOB), uključujcuhi koncerte, kulturno-zabavni programi i turističke obilaske.

Kako najavljuju iz TOB-a, u petak, 5. jula od 19 časova, počinje serija mini koncerata na Cvetnom trgu koja će obogatiti ponudu našeg grada u letnjim mesecima, a istog dana organizuje se i "Leto u Skadarliji" tokom kojeg će posetioci imati priliku da uživaju u zabavnom programu poznatih domaćih glumaca.

Program počinje u 19 časova, na Platou ispred Skadarlijske česme i odvijaće se duž čitave Skadarske ulice, navodi se u saopštenju TOB-a.

Za subotu, 6. jula, sa početkom u 19 časova, organizovani su besplatni turistički obilasci Kosančićevog venca, na kojem će posetioci imati priliku da, u pratnji profesionalnog turističkog vodiča, obiđu brojne znamenitosti, istorijska mesta i spomenike kulture.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.