Izvor: 24sata.hr

Frank Olsen, direktor kompanije Rorkjop, i njegovih 70 vodoinstalatera, ukrcali su se prošle nedelje u avion u Oslu kako bi posetili sajam opreme u Nemačkoj.

Ubrzo nakon poletanja posada je primetila kvar u WC-u. Prema propisima, morali su da se vrate i slete. Kada su obavestili putnike zbog čega moraju da prekinu let, svi su prasnuli u smeh.

"Retko je bilo situacija da putnici moraju da slete zbog problema s WC-om, a da budu tako veseli", izjavio je Olsen za Vašington post.

"Mi smo rado hteli da popravimo WC, ali nažalost, to je bilo moguće uraditi jedino sa spoljašnje strane aviona. A mislili smo da slanje jednog našeg vodoinstalatera na 10.000 metara visine možda nije najbolje rešenje", našalio se.

Kvar je primećen oko 15 minuta nakon poletanja, ali je avion trebalo da kruži još oko sat u blizini Osla kako bi potrošio dovoljno goriva da može bezbedno da sleti.

Oni koji su za tih sat vremena morali da odu do toaleta morali su malo da se strpe.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.