Stjuardesa otkrila koja su najbolja sedišta u avionu VIDEO

Mnoge je iznenadilo da se ne radi o sedištima u prolazu za izlaz u slučaju nužde sa dodatnim prostorom za noge.

Izvor: B92

Petak, 22.10.2021.

08:51

Stjuardesa otkrila koja su najbolja sedišta u avionu VIDEO
Foto: Shutterstock/PedkoAnton

Sandra Kvon je u svom videu na TikToku otkrila koja četiri sedišta su najbolja u avionima ekonomske klase, a do tog zaključka je došla procesom eliminacije.

Kako kaže, najgora mesta su uvek u sredini ekonomske klase, zbog pomoćnih vrata na sredini aviona.

"Ako, ne daj Bože, nešto krene naopako svi će poleleti preko vas da izađu", kaže ona i dodaje da su s druge strane, pojedina sedišta u zadnjim redovima loša, jer ćete prilikom izlaska čekati i po 15, 20 minuta da izađete.

Dodala je da je najbolje da sedite u zadnjem delu aviona, jer se avion prvo popunjava spreda zbog raspodele težine aviona, što znači da je veća verovatnoća da ćete u zadnjem delu imati prostor samo za sebe.

“U donjem domu postoji nekih 15-20 redova, ako ih brojimo od sredine. Sedišta od 19. do 22. reda u ekonomskoj klasi su najbolja, najsigurnija i prostrana. Brzo dobijate uslugu, blizu ste toaleta i nas ako vam treba nešto. A niste skroz pored toaleta, pa da vam smrdi nešto odande“, kaže Sandra.

Stoga je najbolje da se odaberu sedišta u prolazu na polovini zadnjeg dela aviona dodavši da su na standardnom letu sa 52 sedišta, najbolja 49 C, D, F i G, što su u Srbiji mesta u 19. redu ekonomske glase.
@jeenie.weenie

😈 #cabincrewlife

♬ Original sound - Sandra Jeenie Kwon

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

18 h

Podeli: